Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na podzim letošního roku to budou 4 roky, co zemřel Karel Gott (†80). Fanoušci a kolegové na Mistra stále vzpomínají a nevynechali ani den jeho nedožitých narozenin. Fenomenální zpěvák by 14. července oslavil 84 let.

Dojemnou vzpomínku do nebe mu už ráno v den jeho narozenin poslala zpěvačka Monika Absolonová (47). „14. 7. se narodilo spousty skvělých lidí, i Karel Gott. Milý Kájo, všechno nejlepší Vám přeju do nebe. Chybíte tu. Všem. Kdybyste věděl, kolikrát jsem chtěla vytočit Vaše číslo a zeptat se Vás na Váš názor. Stejně tak Hance, tak doufám, že si teď nahoře dáváte šampíčko, na zdraví,“ napsala zpěvačka, která sdílela společnou fotku s Karlem Gottem.

Se vzpomínkou na sociální síti se přidal i herec a bavič Martin Dejdar (59), a to originálním způsobem. „Karle! Ty bouráku! Ty a Ozzy. Byl jsi velkej člověk a umělec. I když ten tvůj popík jsem neposlouchal. Ale tebe jo! Pivo a Gott vítězí! Herr Gott forever,“ napsal herec a přidal společné foto Karla Gotta se svou seriálovou postavou Ozzáka.

V den nedožitých Gottových 84. narozenin si na zpěváka vzpomněl také moderátor Aleš Cibulka. „Vážený Karle, vzpomínám s velkou úctou a s obdivem,“ napsal moderátor. A dojemný vzkaz do nebe poslal i někdejší Gottův tajemník Jan Adam. „Vzpomínám moc. Opravdu hodně. A dneska pochopitelně taky. Mám Karla doslova pod kůží a v srdci. A navždy mít budu,“ svěřil se dojemně.

Reklama

Další články

Načítám