Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nela Slováková (34) na sebe strhla na nedávném plese veškerou pozornost. Známá blondýnka už několikrát ukázala, že se odhalenějších outfitů nebojí, což platilo i tentokrát.

Nela oblékla černé šaty, které sice dokonale zakryly její záda, avšak kompletně odhalila bříško a hluboký dekolt. „Myslím si, že Zuzka Lešák přesně ví, co je dress code black tie. A podle ní jsem také oblečená. Vy vždycky říkáte, že ukazuju všechno, ale mám třeba úplně plná záda. Tenhle rok jsme se se Zuzkou rozhodly, že to ukážeme zepředu. Nejde mi nic vidět, jenom břicho. Prsa jsou zakrytá. Za mě luxusní,“ řekla Nela Super.cz.

A ke své róbě se později vrátila i na sociálních sítích. Vyvolala totiž tolik rozruchu, že si ještě zřejmě zasloužila nějaké vyjádření.

„Víte, že samochvála smrdí, ale zase se člověk musí mít rád a musí se umět pochválit. Asi jsem dlouho nebyla spokojenější s tím, jak jsem na plese vypadala. Šaty možná nebyly tak propracované jako loňské peříčkové, a to ani nebyl cíl, nicméně byly naprosto famózní. Neskutečně rafinované, jiné než všechny ostatní, sexy, ale zároveň elegantní,“ uvedla Nela s tím, že i kvůli těmto šatům dřela na své postavě.

„A na to, jak jsem si vypracovala tělo, jsem extrémně pyšná. Miluju jídlo, pití, ráda si dám dobré víno nebo alkohol a takhle si máknout, abych měla v šatech podobné břicho, mě stálo hodně úsilí. Každý den jsem vstávala v 5, dřela jako blázen a výsledek byl naprosto famózní, tak jako ukazují fotografie. Žvásty o tom, že jsem byla nevkusná, mě nechávají naprosto v klidu, protože vždy jsem jedna z nejvkusněji oblečených žen na plese, pod drobnohledem Zuzky Lešák Černé, jejíž modely na plesy vynáším. Jde pouze o zapšklost některých lidí, kteří mají bohužel tu ‚moc‘ o vás psát naprosto cokoliv,“ podotkla Nela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám