Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nela Slováková (34) vzbudila na Plese v Intru, který se konal v Brně, rozruch. V róbě od návrhářky Zuzany Lešák Černé ukázala své vysportované bříško, které odhaloval provokativní průstřih.

S plesovým modelem narazila u některých svých fanynek na sociální síti, které poukazovaly na to, že se takový model nehodí na ples. „Za mě na ples nevkusné, máš krásnou postavu, ale tohle se nepovedlo,“ zaznělo na Nelině profilu na Instagramu.

„Je to společenská událost, kde je nějaká etiketa, a ples má etiketu plesových šatů, tyhle šaty jsou vhodné na večírek,“ psalo se v komentářích.

Samotná Nela s tím ale nesouhlasí. „Ano. Na Česko je to ‚moc‘, ‚příliš‘, ‚na ples nevkusné‘, ‚to už mohla jít skoro nahá‘ a podobné řeči od lidí, kteří nemají absolutně páru, jak se obléká například v zahraničí, kde by můj outfit zapadl mezi ty obyčejnější, ale díky za pochvalu na tělo,“ ohradila se vůči výtkám Slováková, která se záhy dočkala další reakce.

„Tady nejde o Česko, tady jde o to, že na ples se prostě nahatá nechodí, nikde, pokud to není tematické nebo není vyloženě ‚povoleno‘,“ stála si za svým jedna z komentujících.

Že by se ale jednalo o nahatý model, Nela jednoznačně odmítla. „Vy vždycky říkáte, že ukazuju všechno, ale mám třeba úplně plná záda. Tenhle rok jsme se se Zuzkou rozhodly, že to ukážeme zepředu. Nejde mi nic vidět, jenom břicho. Prsa jsou zakrytá. Za mě luxusní,“ svěřila se Super.cz Slováková s tím, že dress code dodržela. A to i přesto, že neměla ani kalhotky.

Na nevhodnost outfitu poukázal i náš módní guru Filip Vaněk (46). „Kdyby Nela Slováková měla ještě dva takové motýlky, jako má přes ňadra, přes odhalené břicho, nevadilo by ani to, že jsme tyto šaty už viděli, a předvedla by správný styling s vhodně zvoleným účesem a decentním make-upem. Ale plocha, která odhaluje celé břicho, byť to břicho je perfektní, je na ples nežádoucí a celému outfitu to ubírá,“ řekl Super.cz Vaněk, který hodnotí modely celebrit v našem pořadu Fashion Boss.

Reklama

Další články

Načítám