Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pořadatelé velkých brněnských plesů se vždy děsí, co na jejich akci vynese kontroverzní influencerka Nela Slováková (34), aby na sebe upoutala pozornost. Faktem je, že na Plese v Intru, který byl poslední velkou událostí plesové sezóny, nám prozradili, že Nela si kupuje vstupenky sama a nepatří k čestným hostům.

Do hotelu International, který ples pořádal, Nela vyrazila o něco více oblečená než obvykle. Ve vystřižené róbě od návrhářky Zuzany Lešák Černé ukázala jenom vysportované břicho a ne třeba zadeček, který předvedla na minulé akci, kterou jsme v Brně navštívili loni.

A jak se Nela chystala? „Jela jsem si do Vídně pro boty a kabelku, abych měla na ples něco nového. Na make-up jsem měla jen čtyřicet minut, protože paní přede mnou trochu zdržovala, tak to bylo takové všelijaké,“ postěžovala si.

To, že by její šaty neodpovídaly dress codu black tie, který přílišné odhalování vylučuje, si Nela rozhodně nepřipouští. „Myslím si, že Zuzka Lešák přesně ví, co je dress code black tie. A podle ní jsem také oblečená,“ svedla vše na návrhářku.

„Vy vždycky říkáte, že ukazuju všechno, ale mám třeba úplně plná záda. Tenhle rok jsme se se Zuzkou rozhodly, že to ukážeme zepředu. Nejde mi nic vidět, jenom břicho. Prsa jsou zakrytá. Za mě luxusní,“ stojí si za svým outfitem Slováková. V našem rozhovoru ovšem prozradila, že nemá ani kalhotky.

Reklama

Další články

Načítám