Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) vyrazila s manželem Miroslavem Dopitou (39), dcerou Miou a synem Kryšpínem do Paříže. S dětmi strávila celý den v Disneylandu. A hned po jejím odjezdu se strhla mela. Agáta vyčetla svému expartnerovi Jaromíru Soukupovi (55), že nemůže jet s dětmi do zahraničí.

„Tak holky, Róza mohla jet s námi k moři, ale díky jeho šestnácti hodinám v týdnu nemohla, ač měl nabízený styk kdykoliv předtím,“ stěžovala si Agáta fanynkám na sociální síti. Samotný Soukup zas vůbec nevěděl, že Agáta do zahraničí nakonec odcestovala. A to bez dcery Rozárky, o které vůbec nevěděl, kde je, a divil se tomu, že ji nemůže jako otec hlídat on.

„Jsem kdykoli připraven se o svoji dceru postarat, pečovat o ni a stačilo říct slovo a Rozárka mohla trávit čas se svým otcem,“ řekl Super.cz Soukup. K domluvě mezi expartnery ale nedošlo.

Jak vyšlo později najevo, o Rozárku se starala její babička Veronika Žilková (62), ta ale měla v sobotu odpoledne divadelní představení, v té době byla její vnučka v péči chůvy. Samotná Žilková si do expartnera své dcery rýpla na sociální síti.

„Odpoledne jsem hrála, tak hlídala chůva, protože Kryšpín a Mia mají jarní prázdniny a jeli s mámou na výlet. Teď už hlídám já, babička. Věřím, že otce Rózy, když byl malý, babička také někdy hlídala. I Boženu Němcovou hlídala babička, a dokonce o tom napsala knihu, ze které se maturuje,“ líčila pobaveně Žilková. Zdá se tedy, že mezi Agátou Hanychovou a Jaromírem Soukupem nadále nepanují zrovna idylické vztahy. A ještě se do toho zamotala babička Rozárky Veronika Žilková…

Reklama

Další články

Načítám