Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) vyrazila s manželem Miroslavem Dopitou (39), dcerou Miou a synem Kryšpínem do Paříže. Město jako stvořené pro romantické večery si tak influencerka užívá v rodinném duchu.

Na sociální síti ale přiznala, že se hodně naštvala. Do Paříže totiž odcestovala bez své dcery Rozárky, kterou má s Jaromírem Soukupem (55). „Ano, mám i další dvě děti, dnes jsem se fakt naštvala, holčičky, vy víte a znáte mě,“ napsala Agáta svým fanynkám na sociální síti.

„Tak holky, Róza mohla jet s námi k moři, ale díky jeho šestnácti hodinám v týdnu nemohla, ač měl nabízený styk kdykoliv předtím nebo potom, a víc řekne můj manžel,“ pokračovala dál Agáta s tím, že brzy tedy nechá mluvit Mirka Dopitu. Mezitím si ale užívají krásy Paříže a o Rozárku se stará Agátina rodina nebo chůvy.

U Jaromíra Soukupa dcera není. „Z cesty Agáty jsem velmi překvapen. Neměl jsem o ní tušení. Jsem kdykoli připraven se o svoji dceru postarat, pečovat o ni a stačilo říct slovo a Rozárka mohla trávit čas se svým otcem,“ řekl Super.cz Soukup. Bývalí partneři se tak stále nemohou dohodnout a idylické vztahy mezi nimi zjevně nepanují.

Reklama

Další články

Načítám