Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože své 50. narozeniny měl už letos v březnu, muzikálový a operní zpěvák Marian Vojtko (51) má stále důvody k oslavám. Pro své věrné fanoušky připravil narozeninový koncert v pražském O2 Universu, kde nemohly chybět vedle jeho přítelkyně Heleny ani oblíbené kolegyně.

Zpěvák kvůli nemoci ještě den před vystoupením musel na kapačky, na velkolepém koncertě už by na něm zdravotní komplikace ale nikdo nepoznal. „Říká se, že věk je jen číslo, ale příjemné to není. Nicméně si vážím všech přání a dárků, které už jsem dostal a dostanu,“ svěřil se zpěvák. Mariana dorazili ze Slovenska podpořit jeho rodiče, z čehož měl operní pěvec velkou radost. Nechyběla ani přítelkyně Helena, která byla nepřehlédnutelná. Snědě opálená blondýnka dala v krátkých minišatech vyniknout svým dlouhým nohám a v modelu v zelené barvě doslova zářila.

Na koncertě se objevila také zpěvačka a vítězka SuperStar Tereza Mašková, která zvolila poněkud usedlejší model přes jedno rameno. Jako lvice pak vypadala Marianova kolegyně a kamarádka Michaela Gemrotová (38). Na jeviště dorazila s obří hřívou a ve fialových šatech s vysokým rozparkem a hlubokým výstřihem. Na dekolt vsadila i Tereza Mátlová (48).

Ta na vystoupení zvolila černou róbu s hlubokým dekoltem, ze kterého se jí draly vnady ven. Odvážné šaty oblékla také operní pěvkyně Eva Urbanová, která zvolila třpytivý stříbrno černý model. Na oblíbenou černou barvu pak vsadila i Monika Absolonová (47), která si na slavností večer vzala šaty s průhlednou sukní, a předvedla tak své nožky.

Reklama

Další články

Načítám