Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Marian Vojtko (51) už má letos po dovolené a věnuje se pracovním aktivitám. Na pobyt v Chorvatsku ale vzpomíná rád, i když přiznává, že to tam podražilo. "Ale není to tak hrozné, je tam tak o dvacet procent dráž než u nás," míní zpěvák.

"Já to tam miluju, do Chorvatska jsem jezdíval už jako malý kluk, byl jsem tam asi dvacekrát a loni jsem tam vzal konečně i Helenu, která tam nikdy v životě nebyla. Vyhovuje mi, že se tam dá jet autem, protože nerad létám, takže radši přežiju ty zácpy na silnicích," vysvětloval a pochvaloval si, že moře ho osvěží víc než jeho bazén na zahradě, který měl ve vedrech vodu teplou přes třicet stupňů. Miluje i mořské plody.

Aktuálně koncertuje sám i se seskupením 4 Tenoři, s nímž jede snad nikdy nekončící turné. "Jsem mile překvapený a šťastný, že zájem je tak velký. Zároveň už zkoušíme nový muzikál Trója a připravuji i svůj narozeninový koncert," vypočítal.

Během našeho setkání nás zaujalo to, že Marian má nějak tmavší vlasy než dřív a zmizely mu šediny. Tohle přírodou asi nebude. "Řekl jsem své kadeřnici, aby mi trochu zabarvila šediny, a ona to přehnala. Takhle tmavé vlasy jsem neměl ani zamlada. I moje fanynky reagovaly, že šediny jsou víc sexy, tak už se těším, až se barva vymyje," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám