Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tenhle milostný „trojúhelník“ začíná být pořádně zamotaný. Krátce po provalení vztahu Toma Bradyho a Iriny Shayk (38) to vypadá, jako by se modelka vrátila ke svému expříteli Bradleymu Cooperovi (49), se kterým má dceru.

Kdyby někdo viděl tyto tři lidi spolu a neznal by pozadí celého příběhu, myslel by si, že jde o velmi šťastnou rodinu na romantické dovolené. Irina Shayk společně s Bradleym Cooperem a společnou dcerou na lodi v Benátkách, kdy se dospělí objímají, usmívají a následně se setkají i s hercovou matkou Glorií Cooper v restauraci, kde se k sobě pár opět má. A jen o pár dní předtím fotky Iriny na skalách, nahoře bez, kdy si ňadra zakrývá pouze rukama a na další fotce spokojený Bradley na kajaku ve vodě. Ve skutečnosti jde ale o pár, který spolu žil mezi lety 2015 a 2019 a jehož jedna polovina je momentálně zadaná.

A ve vztahu není Irina s nikým neznámým, ale s bývalým fotbalistou Tomem Bradym, který se nedávno rozvedl s topmodelkou Gisele Bündchen (43). Románek Toma a Iriny nedávno vzbudil senzaci, když byli načapáni během společného víkendu a později také při odchodu ze stejného hotelu. Podle informací magazínu Daily Mail zdroj blízký sportovci tvrdí, že mu Irinin blízký vztah s Cooperem nevadí a je rád za to, že dobře vychází s otcem svého dítěte. Obrázky, které se v poslední době objevují na veřejnosti, by ale spíš svědčily o tom, že mezi expartnery zažehla nová jiskra a ti dva se znovu snaží najít si k sobě cestu. Tak uvidíme, s kým nakonec sexy Irina zůstane a kdo bude případným „pátým kolem u vozu“.

Reklama

Další články

Načítám