Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože už čtyři roky oficiálně netvoří pár, vídají se Irina Shayk (38) a Bradley Cooper (49) častěji, než je u párů po rozchodu obvyklé. Mají spolu sice šestiletou dcerku Leu, ale společné dovolené přeci jen mezi expartnery tak časté nejsou. S jejich nadstandardními vztahy se zřejmě bude muset popasovat i Tom Brady, který si před nedávnem s Irinou začal románek...

Irina se podělila na Instagramu o sérii fotografií, kde pouze v bikinových kalhotkách, teniskách a vysoko vytažených ponožkách pózuje na skalách. Nahý hrudník si zakrývá rukama nebo stojí strategicky tak, aby nebylo vidět víc, než chtěla ukázat. Ve svých Stories také původem ruská modelka uveřejnila fotografii Bradleyho na kajaku bez trička.

Bradley a Irina se rozešli v roce 2019 po čtyřech letech vztahu, ale i nadále se podílejí na výchově dcery, chodí s ní na procházky a ani společné dovolené nejsou výjimkou. Loni spolu také expartneři trávili Halloween a se společnými fotkami se rozhodně netají. Není divu, že se tak stále dokola spekuluje, zda to tihle dva nedali zase dohromady.

S bývalým manželem Gisele Bündchen Tomem Bradym byla přitom Shayk vyfocena před měsícem, kdy spolu strávili víkend, ale také před necelými dvěma týdny v Londýně, když opouštěli stejný pětihvězdičkový hotel. V britské metropoli měli společně pobýt rovněž dva dny. Podle Page Six se dokonce účastnili svatby miliardáře Joeho Nahmada v Sardinii, kde se k sobě měli mít velice vřele. Informace ovšem modelčin manažer popřel s tím, že jsou zcela smyšlené.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám