Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zahraniční média dnes přišla s pořádnou perličkou! Irina Shayk (38) má prý novou lásku a není jí nikdo jiný než Tom Brady (45)! Bývalka Bradleyho Coopera u exmanžela Gisele Bündchen strávila během víkendu noc a v autě došlo i na romantické projevy náklonnosti včetně něžného pohlazení po tváři, zamilovaných pohledů a úsměvů od ucha k uchu...

Že by tak hvězda amerického fotbalu opět zalovila ve vodách vrcholného modelingu? První spekulace o tom, že by si mohli být Irina a Tom bližší, se objevily už minulý měsíc, ale nyní zahraniční média mají k dispozici i dost názorné fotografie...

Vše podle očitých svědků začalo v pátek odpoledne, kdy Tom vyzvedl Irinu v hotelu v Bel – Air. Namířeno měli přitom rovnou k Tomovi domů. Dvojice opouštěla sídlo až následující den, zhruba v 9:30 ráno a modelka na sobě měla to samé oblečení, co předešlého dne.

V autě se k sobě chovali velice důvěrně. Ve vozidle se na sebe neustále usmívali, přičemž Irina byla na sedadle spolujezdce v pololeže a na Toma se obdivně dívala a culila. Ten ji v jednu chvíli velice něžně pohladil po tváři. V sobotu odpoledne ji údajně odvezl zpět do hotelu a vrátil se domů.

Tom byl od loňského rozchodu, po třinácti letech manželství s Gisele, spojován se spoustou slavných či méně slavných dam. Kim Kardashian či Emily Ratajkowski nevyjímaje. Údajně měl mít blízko i ke slovenské modelce Veronice Rajek, o níž se psalo, že je tak krásná, že jí lidé nechtějí věřit, že je skutečná. Maminka šestileté Lei, kterou má s Bradley Cooperem, byla oproti tomu několikrát viděna s Leonardem DiCapriem. Rozhodně ale nebyla jedinou modelkou v jeho okolí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám