Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Brně se konala další velká společenská akce, Ples v Intru, kam se sjely celebrity z celé republiky. Na to, jak si šestice z nich poradila s výběrem rób, se podíval náš módní guru Filip Vaněk. Jak si dámy vedly?

Eva Decastelo nám vynáší outfit, protože róbou se to nazvat nedá, z levné půjčovny šatů, nebo tak aspoň vypadající. Působí to, jako by si odskočila z indického muzikálu nižší cenové kategorie. A je velká škoda, že ještě v dnešní době se někdo dokáže takhle obléknout na ples a předvést něco tak tristního.

Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
Eva Decastelo

Lucie Borhyová sice nevynesla žádnou dechberoucí róbu, ale dobře pracuje se svou postavou, kterou proštíhlil výstřih do V. Faktem je, že ladí outfit s doplňky tón v tónu.

Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
Lucie Borhyová

Kdyby Nela Slováková měla ještě dva takové motýlky, jako má přes ňadra, přes odhalené břicho, nevadilo by ani to, že jsme tyto šaty už viděli, a předvedla by správný styling s vhodně zvoleným účesem a decentním make-upem. Ale plocha, která odhaluje celé břicho, byť to břicho je perfektní, je na ples nežádoucí a celému outfitu to ubírá.

Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
Nela Slováková

Moniku Absolonovou hodnotit nemůžu, protože tyto šaty jsem jí pořizoval já, stejně tak pásek. Ten si tedy měla dát o pět centimetrů výš, aby měla delší nohy. Ale pojďme si to říct na rovinu - když jsem tyto šaty kupoval, tak byla trošku hubenější.

Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
Monika Absolonová

Černá róba s vysokým rozparkem působí velmi kultivovaně, dobře to Regina Řandová zvládla i s doplňky, účesem a make-upem. Je to to lepší, co jsme na tomto plese mohli vidět, byť je to sázka na jistotu a není to nic dechberoucího. Ale je to určitě návod pro naše čtenářky, jaké šaty mít doma ve skříni, aby to vždy zvládly a jistotou vkusu.

Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
Regina Řandová

Roman Šmucler má bohužel nesprávnou délku kalhot, jsou příliš dlouhé, což mu ubírá. Stejně jako zvolená vesta odkazující na světský styl. A nesprávný je i motýlek. Lépe by vypadal v na svou postavu upraveném smokingu. Jeho partnerka vynesla obstojný styling s dobrými doplňky.

Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
Roman Šmucler s partnerkou

Hvězdy hodnotil stylista Filip Vaněk.

Foto: Herminapress
Filip Vaněk

Reklama

Další články

Načítám