Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pražské Lucerně proběhl vzpomínkový koncert na Naďu Urbánkovou (†83), která zemřela loni 3. února. Na zesnulou hudební legendu na jevišti zavzpomínali a zazpívali její hity například Leona Machálková (56), Eva Burešová (30), Michal David (63) nebo její dcera Jana Fabiánová.

Mezi vystupujícími byl i Jan Neckář, tedy bratr Václava Neckáře (80). Fanoušci čekali, zdali se přece jen nedočkají, že by se v Lucerně objevil i Václav. To se nestalo, a Jan prozradil, jak na tom je nyní jeho bratr zdravotně.

Slavný zpěvák a pohádkový princ se aktuálně léčí na severozápadě Čech. Nejvíce ho zlobí noha. „Já jsem s ním mluvil před koncertem. Mám vás všechny pozdravovat. Jsme starý, no. Je teď v Teplicích v lázních. Daří se mu jakž takž a doufáme, že na konci dubna to bude ještě všechno lepší,“ prozradil Jan. Je tedy jasné, že se fanoušci svého zpěváka na jevišti v nejbližší době nedočkají, ale nikdy neříkejme nikdy.

Václav Neckář a Naďa Urbánková spolu hráli například ve filmu Ostře sledované vlaky. Zpěvák přes bratra Honzu vzkázal, že si lidé mají připomenout z tohoto filmu jejich scénu na gauči. Po dokončení filmu rád s humorem vypráví, že díky natáčení přišel o panictví právě s Naďou. Této legendě se vždy se zpěvačkou zasmáli.

Reklama

Další články

Načítám