Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární zpěvák Václav Neckář (80) v říjnu loňského roku oslavil osmdesáté narozeniny. Ovšem už více než rok ho trápí bolest nohy. Během pádu, za kterým stál i vysoký schod, si tehdy zvrtl levý kotník.

My se potkali s jeho bratrem Janem, který s ním vystupuje. Společně jsme si povídali na tiskové konferenci ke vzpomínkovému koncertu na Naďu Urbánkovou (†83), který proběhne 11. dubna v pražské Lucerně. Právě v tomto sále se Honza rozpovídal, jak na tom je bratr aktuálně. Vypadá to, že Václava fanoušci na pódiu jen tak neuvidí.

Mám dojem, že můj bratr pořád hapruje s nohou, tak to vypadá, že se asi nedostaví. My jsme si dali s Bacily generál pauzu, takže jeho vystupování je zatím v nedohlednu,“ svěřil se Jan Super.cz.

Václav tak odpočívá v klidu doma a Jan se připojí k ostatním, kteří v dubnu uctí památku paní Urbankové. Na koncertě vystoupí například Eva Burešová (30), Leona Machálková (56), Šárka Rezková, Michal David (63), Bára Kodetová (53) s manželem Pavlem Šporclem (51) nebo dokonce moderátor Karel Voříšek (60).

Reklama

Další články

Načítám