Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už šest let, co legendární zpěvačka Marta Kubišová (81) ukončila pěveckou kariéru. Od té doby se na veřejnosti objevuje jen zřídka. Nyní ale potěšila fanoušky tím, že udělala výjimku a objevila se před lidmi, a to díky osmdesátým narozeninám dlouholetého kamaráda a kolegy Václava Neckáře (80).

Zmíněný zpěvák a oslavenec jen dva dny před dnešními kulatými narozeninami vstoupil do Síně slávy Českého rozhlasu v přímém přenosu pořadu Tobogan z divadla Rokoko v Praze, kde začala jeho kariéra. Neckář navíc pokřtil své nové album a od vydavatelství Supraphon obdržel cenu za celoživotní dílo.

Marta Kubišová a Václav Neckář se při setkání okamžitě objali. „To už starý lidi dělají, že se pořád někoho drží,“ zavtipkovala paní Kubišová a zároveň prozradila, jak se aktuálně má. „Já osobně si říkám, že jsem ještě nezaregistrovala penzi. Já jedu pořád v kariéře. Bez práce jsem, ale mám strašně moc rozhovorů a někdy i na kameru. Odpočinek mi zatím dán není.“

Pořadem provázel moderátor Aleš Cibulka. „Musím říct, že setkání Marty a Václava bylo naprosto dojemné. Přitulili se k sobě v sedačce na jevišti a pevně se chytili za ruce. Seděli tam jako dvě hrdličky. Marta pyšně dodala, že dlouho věděla o tom, že je Václavova nejlepší kamarádka – ale on že jí nedávno řekl, že je jeho OSUDOVÁ ŽENA. Bylo krásné vidět tyhle dvě legendy opět spolu. Jejich přátelství trvá od roku 1964, kdy se seznámili v Plzni,“ řekl Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám