Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nela Slováková (34) přitvrzuje ve svém tvrzení, že Natálie Kočendová (24), která prodává pod svojí vlastní značkou dekorativní kosmetiku, ji nevyrábí, ale kupuje z asijského e-shopu.

„Bohužel to není kosmetika N. K., ale kosmetika z Aliexpressu, kde vám nabízí personalizované logo, které vám na kosmetiku natisknou. Je toho plný internet. Jsem alergická na to, když někdo dělá z lidí idioty,“ znělo první vyjádření Nely Slovákové, na základě kterého vydala prohlášení Kočendová, která se rozhodla po obvinění obrátit na právníky.

„Aktuálně celou situaci řeší moji právníci s ohledem na to, že sama (Slováková – pozn.) provozuje e-shop s kosmetickými výrobky, které se zaměřují na stejný trh, a tímto je se mnou v konkurenčním vztahu. Jedná se o nekalé soutěžní jednání, které je zakázáno,“ vyjádřila se Kočendová.

Tím to ale neskončilo. Nela totiž ještě přitvrdila. „Kur**, pokud jsem člověk se zdravým úsudkem, objednávám věci z Aliexpresu, přetvářím je a tvrdím, že jsou mé, a někdo na to přijde, tak sklopím oči, řeknu pardon a omluvím se, tím to hasne. Chybami se člověk učí. Já o tom vím své,“ dodala Slováková, která si za svým obviněním stojí.

Reklama

Další články

Načítám