Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lenka Vlasáková (52) se nedávno opět objevila ve společnosti. Tentokrát si nenechala ujít módní událost, na kterou vynesla pohodlné džíny a bílou košili.

Oblíbená herečka má za sebou několik slavnostních premiér, kde se řeší také móda na červeném koberci. Pokud jde o Lenku, tak se čas od času svěří do rukou stylistů.

„Abych řekla pravdu, tak módu řeším podle příležitosti. Když je červený koberec, tak řeším, ale jinak v civilu ne. Většinu času trávím v autě, jak přejíždím po celé republice, takže na to není úplně správný čas,“ prozradila Super.cz s tím, že by si ve svém věku neoblékla něco úplně průhledného.

Lenka Vlasáková je se svým manželem hercem Janem Dolanským už třiadvacet let. A prý je to právě Honza, který svou ženu čas od času hýčká i nějakým tím módním kouskem. Od čehož by spoustu mužů raději drželo krok dál.

„Koupil mi spousty hezkých a šikovných kousků. Řekla bych, že mě opravdu dobře zná, takže to není tak, že kdyby mi něco koupil, tak by to byl krok mimo,“ prozradila Lenka s úsměvem na jarní party v Indivine, kam později dorazil i Honza.

Pokud jde o práci, tak se Lence daří. Dokonce se v ní nyní velmi intenzivně setkává právě s manželem. „Daří se mi, s mým mužem máme premiéru, tak jsme v takovém oparu jiného světa. Ta hra se jmenuje Na ocet v Divadle Metro a hrajeme tam pouze my dva. Spolupráce je skvělá. Je pravda, že jsme spolu teď opravdu intenzivně, ale jak říkám, je to skvělé,“ dodala Lenka Vlasáková.

Reklama

Další články

Načítám