Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herci Lenka Vlasáková (52)Jan Dolanský (46) jsou spolu už třiadvacet let, teprve před čtyřmi lety se vzali, ale pořád vypadají jako dvě zamilované hrdličky. Sympatičtí herci si nenechali ujít premiéru hororového snímku Krvavý Johann.

Oba herci ostatně ve filmu hrají, takže pro ně premiéra znamenala tak trochu pracovní záležitost. Herecký pár se ve společnosti objevil po delší době a moc jim to spolu slušelo.

Vlasáková už je čtyřnásobnou maminkou a stále jí to moc sluší. Z prvního manželství se scénografem Egonem Tobiášem má dceru Sofii. S hercem Janem Dolanským má zase dceru Amélii a syny Maxmiliána s Johanem.

„Max jde v našich šlépějích. Holky jsou výtvarně nadané, Sofie je malířka, Amálka je kostýmní výtvarnice a návrhářka a u Johana uvidíme, tomu je dvanáct a myslím, že půjde také uměleckým směrem,“ řekla nedávno Super.cz Vlasáková. Umělecké geny se zkrátka v její rodině nezapřou.

Reklama

Další články

Načítám