Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před rokem by nikdo nevěřil, že se Agáta Hanychová (38) vrátí ke svému expartnerovi Miroslavu Dopitovi (39), se kterým má syna Kryšpína. Avšak osud tomu tak chtěl, pár spolu začal bydlet, po několika měsících se Agáta a Mirek opět zasnoubili a dnes jsou manželé.

Svatba proběhla krátce po rozchodu Hanychové se Soukupem, ale také pár týdnů po rozvodu Dopity s jeho bývalou manželkou Terezou, se kterou žil roky na Bali. Dvojice se měla rozejít minulý rok v létě.

Nejen na Miroslava, ale také na Terezu se usmálo životní štěstí. Krásná blondýnka totiž už několik měsíců září vedle fešného sportovce Jana Čecha, se kterým cestuje po světě. A právě na cestách si pořizují video záznamy, které sdílí i se svými fanoušky na sociálních sítích.

Pokud jde o Miroslava Dopitu, tak není otcem pouze Kryšpína, ale má také patnáctiletého syna Mirka z předchozího vztahu. „Je mu patnáct, vídáme se a určitě nechce být v žádných novinách. Chce se stranit toho mediálního světa,“ svěřil se Mirek nedávno Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám