Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzali se po čtyřech měsících od doby, kdy obnovili svůj vztah, z něhož před dvanácti lety vzešel syn Kryšpín. Agáta Hanychová (38)Miroslav Dopita (39) do toho šli opravdu hopem. U modelky už to ostatně nikoho příliš nepřekvapuje, protože je vztahovými veletoči proslulá.

Agáta je oficiálně rozvedená už od roku 2020, manželství s hercem a kamarádem z dětství Jakubem Prachařem (40), s nímž má dceru Miu, ovšem zkrachovalo už rok předtím. Od té doby si Hanychová prošla zhruba osmi vztahy, které jí nevydržely, včetně toho posledního s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (55), z něhož se narodila nyní osmiměsíční dcera Rozárka.

Mirek tolik vztahů za sebou nemá. Byl ženatý s Terezou, s níž žil na Bali a vedl tam rodinný hotel. Vztah se rozpadl letos v létě, Mirek se vrátil do Česka. To ale ještě rozvedený nebyl. Oficiálně je podle zdroje deníku Blesk svobodný teprve dva týdny, před nimiž došlo k rozvodu. Rozsudek ani neuschl, když opět řekl své „ano“.

Reklama

Další články

Načítám