Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) je na své tělo pyšná a ráda a pravidelně ho ukazuje. Její poslední model, který pod kabátem odhalil část jejích ňader, ale u lidí vzbudil diskusi. Outfit se tentokrát rozhodně nesetkal s pochvalou.

Zpěvačka a herečka si zakládá na tom, že i po padesátce vypadá stále skvěle, díky kosmetice si udržuje mladistvou pleť a díky dřině v posilovně zase perfektní křivky. Zatímco na svých sociálních sítích zveřejňuje fotky, které (velmi pravděpodobně) procházejí přísnou kontrolou, fotky z ulice ukážou, jak Jen vypadá během všedního dne. Naposledy ji fotografové zvěčnili při jejím příchodu na schůzku do centra Apple Music a bylo vidět, že si JLo na svém outfitu dala záležet. Pod designový dlouhý kabát oblékla široké kalhoty a průhledný top, jehož výstřih byl tak hluboký, že odhalil část jejích vnad.

A právě tato kombinace nenechala chladnými čtenáře magazínu Daily Mail, kteří začali pod článkem o zpěvačce o jejím modelu diskutovat. „Kdo si oblékne takto odhalující top na schůzku? Dokáže se alespoň někdy zakrýt?“ zní například jeden z hlasů. „Jejím cílem je vzrušit všechny muže tím, že má neustále odhalená ňadra, a to v ní vyvolává dojem, že je to sexy, i když je to vulgární,“ píše jiný čtenář. „Schůzka? Mít půlku prsou venku? Zajímavé,“ přidává se třetí. Někteří lidé se pak obouvají i do zpěvaččina nevšedního svrchníku. „Spal ten kabát,“ radí jeden z nich. „Je v LA tak chladno, že potřebuješ tenhle kabát? Vypadá jako klaun,“ přihazuje druhý.

Diva během příchodu na schůzku ani nevypadala v příliš dobrém rozmaru. O tom, co bylo příčinou jejího zamračeného pohledu, se ale dá pouze spekulovat. Sehrálo snad v její náladě roli i to, že byl její muž Ben Affleck vyfocen se svou ex Jennifer Garner s úsměvem od ucha k uchu? Jestli jsou snad v manželství Ben a Jen nějaké mráčky, to se nejspíš dozvíme v blízké budoucnosti.

Reklama

Další články

Načítám