Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dodnes skvělé a pro někoho možná poněkud nadstandardní vztahy hollywoodských exmanželů Bena Afflecka (51) a Jennifer Garner jsou všem dobře známé. V neděli je fotografové opět zvěčnili společně v Los Angeles, ale o žádné opětovné vzplanutí tady nejde. Jen a Ben se jednoduše zašli podívat na basketbalový zápas jejich syna Samuela. Není divu, že se o těchto dvou hovoří jako o nejšťastnějších exmanželích Hollywoodu.

Herec a režisér snímku Argo vypadal ve výborné náladě, když si povídal se svou bývalou ženou, s níž strávil třináct let v manželství. Garner si prošla s Affleckem krušnými časy, kdy se až příliš začal kamarádit s alkoholem. Byla to právě Jennifer, která jej mnohokrát vytáhla z průšvihu a byla mu oporou, když podstupoval léčbu. Jejich největší vazbou ale navždy zůstanou jejich tři děti - kromě Samuela mají ještě dcery Violet (17) a Seraphinu (14).

Zdá se, že jejich porozumění se setkává s pochopením i u Benovy současné manželky Jennifer Lopez, která má sama z manželství se zpěvákem Marcem Anthonym dvojčata Emme a Maxe. Ani mezi nimi nepanuje žádná nevraživost, a přestože se nevídají zdaleka tak často, nemají problém spolu tu a tam zajít například na oběd.

Anthony je od letošního roku ženatý s modelkou a královnou krásy Nadiou Ferreirou, s níž loni rovněž přivítali na svět prvního potomka. Pro Anthonyho, jenž svým charismatem uhranul řadu krásných a slavných žen, ovšem již sedmého.

Reklama

Další články

Načítám