Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) je i po padesátce sexy kočkou, která světu neustále ukazuje svou bezchybnou pleť i tělo. Kdybyste ale zpěvačku a herečku potkali ve dne na ulici, možná byste ji ani nepoznali.

JLo v poslední době žije svůj sen. Alespoň to tak tedy při pohledu zvenčí vypadá. Je stále velmi krásná, ani po padesátce na jejím obličeji není vidět žádná vráska, její tělo je hladké a pružné a má vedle sebe toho nejlepšího muže, kterého si může přát. Dokonalost ale Jennifer Lopez rozhodně nemá zadarmo. Na své sociální síti často sdílí, jaké kosmetické i vizážistické fígle používá, aby vypadala mladě, a své tělo téměř každý den „huntuje“ v posilovně. A právě při cestě z veřejného gymu se občas paparazzi fotografům podaří zpěvačku zvěčnit v teplákách a hlavně bez dokonalého make-upu. A v tu chvíli si běžný smrtelník může oddychnout, protože Jen sice stále vypadá dobře a působí mladistvě, zároveň má ale stejnou vizáž jako téměř kterákoliv dáma, která se dá v posilovně potkat.

Protipólem jsou pak snímky, které JLo zveřejnila na svém instagramovém účtu. Společně s manželem Benem Affleckem (51) vyrazila na společenskou akci do losangeleského muzea umění a Jen vypadala naprosto dokonale. Na sebe oblékla velmi odvážné krajkové průsvitné šaty, které odhalily její křivky, a samozřejmě nechybělo ani dokonalé líčení a účes, což ze zpěvačky rázem udělalo femme fatale. Pod fotkami se hned objevila spousta komentářů o tom, jak dokonalým jsou Jennifer a Ben párem. Tak se i vy pokochejte tím, jak nejen šaty, ale také make-up a účes dělají člověka.

Reklama

Další články

Načítám