Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Jana Fabiánová má za sebou náročný rok. Před rokem jí odešla maminka Naďa Urbánková do pěveckého nebe. Momentálně tak připravuje vzpomínkový koncert na její počest.

11. dubna ve Velkém sále pražské Lucerny zazpívají písně paní Urbánkové například Eva Burešová (30), Leona Machálková (56), Michal David (63) a další. Kromě tohoto velkého koncertu ale Jana chystá svatbu se svým přítelem, která proběhne v létě. Jak nám ale přiznala, na přípravy jí moc času zatím nezbývá.

Musím říct, že té práce je tolik, že svatba je trochu upozaděná. My ji ale chceme malou, soukromou a rodinnou, takže moc zařizování naše svatba stát nebude,“ usmála se Jana během rozhovoru pro Super.cz.

A jaké šaty by si na sobě v tento den představovala? „Je mi 47, takže nevím, zdali v mém věku, v podstatě téměř seniorním, si můžu vzít velké bílé šaty, a navíc se nevdávám poprvé, takže ještě nevím,“ dodala se smíchem Jana Fabiánová.

Reklama

Další články

Načítám