Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O spisovatelce Radce Třeštíkov (42)é se nedávno špitalo, že randí s moderátorem a bývalým finalistou Muže roku Markem Kafkou. Úspěšná spisovatelka ale tuto informaci nikdy nepotvrdila.

Mám pocit, že bych se beletrii měla věnovat já. Občas se vykonstruuje příběh dřív, než se stane. V médiích bylo víc fikce, než by mělo být. Jsem spokojená. Mám štěstí, že jsem samotář, nevadí mi být sama. Necítím se zoufalá, opuštěná. V samotě si lebedím,“ svěřila se nedávno Super.cz.

Nyní s lehkým odstupem času na sociální síti opět odpověděla, zdali někoho má. „Můj novej kluk, se kterým teď budu trávit hodně času,“ napsala spisovatelka. Fanoušci tak nejdříve byli nadšení, že je po jejím boku skutečně nový muž, ale pak jim došlo, že si z nich Radka pouze vystřelila a její novou láskou je činka Kettlebell, se kterou hodlá vylepšit své tělo.

Brunetka tak spojila příjemné s užitečným. Vtipně odpověděla na otázky kolem jejího vztahu a opět nezapomněla vystavit zadeček a poškádlit tak fanoušky.

Radka nemá problém ukázat na Instagramu ani lehkou nahotu. Právě tyto fotky často rozdělují její sledující. Jedni jsou nadšení, druzí jí píší, že by raději měla psát, než se vystavovat nahá na internetu. A do jaké skupiny z těchto dvou patříte vy?

Reklama

Další články

Načítám