Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Radka Třeštíková (42) podle názorů na internetu patří do skupiny lidí, které buď milujete, nebo nenávidíte. Spisovatelka často sdílí velmi nelichotivé zprávy, které dostává. Veřejnost se do ní naváží kvůli jejím nahým fotkám, hejty přicházejí i kvůli tomu, jak se stará o děti.

„Myslíte si, že lidé ještě dokážou vnímat rozdíl mezi realitou a Instagramem? Já jen, že se mě neustále někdo ptá na to, kde mám děti. Někde kolem sebe je mám, lide… a chodím oblečená,“ reagovala rozhořčená Radka.

U příspěvku si náhle vyslechla velmi zajímavé hodnocení. „Mě bavíte. Před lety jsem s vámi byla na Letný na józe a říkala jsem si, že Třeštíková, ta vypadá ale arogantně, ta mi fakt nesedí. A postupem času jsem si začala uvědomovat, jak já se strašně neusmívám na lidi, protože do prd*le proč, když je všechny nesnáším. No, a postupem času jste mi začala nějak sedět a teď už vám vyloženě fandím,“ napsala jí jedna ze sledujících.

„Dobrý vědět, že lidi dokážu sr*t i na své vlastní podložce v úplným tichu na józe,“ odpověděla jí bleskově Radka.

Sama je ale se sebou velmi spokojená. „Já se vnímám hezčí a mladší, než jsem. Můj pocit ze sebe samé je spokojený. Sebevědomí mám v pořádku, nic ezo to ale není,“ svěřila se Radka Třeštíková nedávno Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám