Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Radka Třeštíková (42) se hejtů rozhodně nebojí. Naopak. Negativní zprávy od lidí klidně zveřejní na svém profilu a vůbec ji to, k potěše mnohých jejích obdivovatelů, neodradí od postování dalších fotek, na kterých ukazuje své bezchybné tělo.

Po poslední „nahé“ fotce, kdy spisovatelka ležela na posteli bez jediného kousku oblečení, si Radka Třeštíková od takových záběrů dala na chvíli pauzu. Ukázala se na horách, a to ne jen sama, ale také s dětmi, protože prý lidem nebylo jasné, jestli také funguje jako máma. „Myslíte si, že lidé ještě dokážou vnímat rozdíl mezi realitou a Instagramem? Já jen, že se mě neustále někdo ptá na to, kde mám děti. Někde kolem sebe je mám, lidé… a chodím oblečená,“ napsala na Instagram. Možné obavy o to, že spisovatelka už „oblečená“ na svých fotkách zůstane, ale byly zbytečné.

Ta teď nabídla další pohled na své tělo. Na nových snímcích má na sobě dvoje džíny, jedny dámské a jedny evidentně pánské, kterým se na ženském těle říká „boyfriend“ neboli přítel. Právě to zřejmě byla i symbolika snímku. Radčiny fanoušky ale určitě víc zaujala absence jakéhokoliv oblečení na horní části těla. Radka tak opět ukázala nejen své ploché bříško, ale částečně i vnady, které si zakryla rukama.

„Jé, super, ale co ty ruce?“ ptá se laškovně jeden ze sledujících. „Protože bez normálně nenormálních lidí by byl ten svět celkem nudný,“ chválí jiný. „Krásná“, „nádherná a inteligentní žena“, nebo dokonce „bohyně“, tak lidé také označují spisovatelku. A jeden komentář směřoval i k majiteli samotných džín. „Tak teď můžeme hádat, čí ty druhé kalhoty jsou,“ ptá se fanoušek.

Právě to, jestli je Radka v současné době zadaná, je stále otázka s nejasnou odpovědí. Nedávno se sice držela za ruku s režisérem Adamem Sedlákem na premiéře jeho seriálu Adikts, mluvilo se ovšem také o tom, že by mohla mít románek s moderátorem Markem Kafkou. Sama spisovatelka ale o možném novém vztahu nemluví, a tak její obdivovatelé mohou dál v klidu snít o tom, že se jim jednou sexy spisovatelku třeba podaří pozvat na rande.

Reklama

Další články

Načítám