Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss World Natálie Kotková (30) a lídr skupiny Slza Petr Lexa brzy oslaví už sedmé výročí vztahu. Jak zpěvák prozradil, krásná blondýnka pro něj byla láskou na první pohled.

„Seznámili jsme se po našem turné. Zamiloval jsem se hned na první pohled. Našel jsem si nějaký rozhovor s Natálkou. Dřív jsem se rád díval na rozhovory s misskama a smál jsem se tomu, jak ony toho moc neřekly a bylo to takový hloupoučký. Tak jsem se chtěl zase zasmát a kouknul jsem se na ni a zjistil jsem, že je docela vtipná, sportuje, cestuje a je super. Zakoukal jsem se, zjistil jsem, že máme společné známé, zjistil jsem si číslo, poslal jsem jí vstupenky na koncert, tam přišla a od konce koncertu jsme spolu. To bylo v roce 2016,“ prozradil v show 7 pádů Honzy Dědka.

Nedávno se v kuloárech začalo šuškat o možné partnerské krizi mezi nimi. Naty a Petr se totiž dlouhou dobu nevídali, a to ani doma. Vše ale vysvětlili.

„On často není doma nebo já nejsem doma. Jsme rádi, že jsi nás sem pozval oba, alespoň se vidíme. Já ani nevím, jaké měl léto,“ povzdechla si moderátorovi modelka a česká Miss World Natálie Kotková. „To je pravda, my to dneska bereme jako rande. Ležel jsem teď tři měsíce v nové desce a vůbec jsme se neviděli,“ doplnil zpěvák.

Jeho kolega z kapely, kytarista Lukáš Bundil, letos oslavil páté výročí svatby. Jak toto Petr vnímá? Nepřemýšlí o tom, že by také svou Natálku požádal o ruku a stal se ženáčem, aby tak svého kamaráda dohnal? „No já v tom nevidím soutěž. Jsme spolu dlouho, ale zatím ne,“ smál se zpěvák během našeho nedávného rozhovoru pro Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám