Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žije se zpěvákem kapely Slza Petrem Pexou, ale fanynkou jenom jeho skupiny rozhodně není. Letos už se Česká Miss World 2016 Natálie Kotková (30) vypravila na tři hudební festivaly, my ji potkali na Colours of Ostrava. "Ráda si zajdu na svoje oblíbené kapely a objevuju i nové," vysvětlila.

Podle žánru festivalu vybírá i outfity. "Protože jsme teď na Colours, tak mě zaujaly barvičky a docela jsem to rozjela i v looku, nechala jsem ze sebe udělat takovou mořskou vílu s oceánskými vlnami na vlasech a různými flitříčky. Když jsem byla na Metal festu, byla jsem v černém a v kožené bundičce. A Rock for People bylo něco mezi," upřesnila.

Vášnivý surfařka zatím trávila většinu léta v Česku. "Dá se tady dělat spousta věcí, nepotřebuju vyloženě utíkat na delší dobu k oceánu. A dá se tady i surfovat za lodí, zrovna tady kousek za Olomoucí je pískovna s krásnou tyrkysovou vodou, jezdíme tam s holkama, anebo v Třebouticích, To je takové české nahrazeníčko. Já si všude to své najdu," usmívala se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám