Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že „moučná kauza“ Jana Bendiga (30) má další dohru. Nejenže poté, co policie údajný útok moukou na předávání cen Český slavík uzavřela jako předem domluvený, a Bendigovi hrozí pokuta až 50 tisíc Kč, ale zpěvák se nyní rozhodl odložit svůj březnový koncert. A důvod? Kauza „mouka“ prý ho stojí moc energie, která mu chybí na přípravu na koncert.

„Doufám, že tato informace bude pro dlouhou dobu poslední špatnou zprávou, kterou pro vás budu mít. S opravdu velkou lítostí musím můj velký koncert v pražském O2 universu, který se měl konat v sobotu 16. března, bohužel přeložit na nový termín, a to na sobotu 30. listopadu,“ zahájil Jan Bendig svůj srdceryvný příspěvek na Instagramu. Fanoušky ujistil, že vstupenky zůstávají v platnosti a není je nutné vyměňovat, ale i o tom, že všichni pozvaní hosté přislíbili účast i v novém termínu. Zatím Bendig nemá ani vyprodáno.

„Ačkoliv si stále stojím za tím, že v ní nemám prsty, tak mi tato kauza vzala neskutečně moc energie a psychické pohody, kterou jsem potřeboval na následné taneční i pěvecké zkoušky,“ omlouval se dále Bendig s tím, že by jeho výkony v aktuálním stavu nebyly stoprocentní.

Většina komentujících fanoušků se na něj nezlobí. „Drž se zlatíčko, nic není důležitější než zdraví! Běž si za svými sny a nenech se rozhodit zlem, nestojí to za to. Myslím na tebe,“ napsala jedna z fanynek a většina ostatních komentářů se nesla v tomto duchu, včetně toho od kolegyně z branže Emmy Smetany, která napsala: „Drž se a moc se těšíme na nový termín.“

Hrstka nespokojených se ale samozřejmě našla. „Teď jste mě fakt zklamal. Dcera dostala lístky k narozeninám, těší se… A teď jí mám říct, že koncert nebude? To má dostat svůj dárek rok po narozeninách?!“ rozčilovala se zklamaná fanynka. Jiná doporučuje koncert nepřesouvat právě proto, aby se díky němu na „moučnou aféru“ co nejdříve zapomnělo. Jsou ale zjevně i tací, které Bendigův trapas odradil úplně: „Já teda nejdu. Lístek prodávám pod cenou. Snad si ho někdo koupí,“ napsal zjevně zklamaný fanoušek.

Reklama

Další články

Načítám