Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztah Moniky Binias (51) s dcerou Ornellou Koktovou (31) je už nějakou dobu na bodě mrazu. A v tomto případě to vypadá, že se rodinné pouto zatím nadále nespojí. Což bylo znát i v nedávné Výměně manželek s Ornellou, která se ke vztahu se svou matkou nechtěla vůbec veřejně vyjadřovat, aby nerozjela mediální humbuk. "Já se s tím špinit fakt nechci,“ řekla tehdy Ornella se slzami v očích.

Monika Binias potvrdila, že se starší dcerou v kontaktu není.

„S Ornellou nejsem v kontaktu, začala jsem jí říkat Andersen, protože je to jedna velká pohádka a moc mě to nebaví. Vidím tam hodně účelovost. Když mě potřebovala, tak jsme měly nejlepší vztah a když se potom díky mně osamostatnila a získala Pepu, tak se otočila,“ řekla Monika Binias pro Super.cz svůj pohled na celou věc.

Pokud jde o její mladší dceru Charlotte Štikovou (27), tak s tou nějaký kontakt udržuje. Podle všeho si ale Charlotte aktuálně neprochází úplně růžovým obdobím.

„S Charlotte v nějakém kontaktu jsem. Má teď nějakým způsobem těžké období. Hledá se poté, co zhubla. Snad to dopadne všechno dobře a bude zase fajn. Teď to není růžové období, ale v kontaktu jsme,“ prozradila Monika, která žije se svým manželem ve Švýcarsku.

Reklama

Další články

Načítám