Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do už tak nabitého diáře Monika Absolonová (47) vtěsnala další pracovní aktivitu. Příští rok oslaví muzikál Dracula 30 let od svého vzniku a koncertní turné bude opravdu velkolepé. Na návrat do muzikálu, který byl před lety jejím prvním, po letech zpěvačka kývla.

„V Draculovi jsem začínala, hrála jsem s holkami jednu z Nymf. Potom se ten muzikál vrátil po mnoha letech v roce 2008 a já jsem byla u toho už jako Lorraine. A tohle by mě nikdy nenapadlo. Jsem za to ráda a jsem na nás zvědavá, jestli to dáme,“ svěřila se Super.cz Absolonová, která s původním obsazením v rámci turné zamíří za diváky po českých a slovenských městech.

„Dlouho jsem to nehrála, přišlo mi zábavné, když mi pan producent zavolal, že budu hrát tu Lorraine. Tak jsem se ptala, jestli jí nebylo dvacet, a on mi odpověděl, že to bude v halách a budu z dálky, takže na to vypadám dobře,“ řekla se smíchem Monika, kterou ve velké muzikálové roli její dva synové neměli dosud možnost vidět.

„V divadle mě vůbec moc neviděli, na Draculu by mohli jít, jen by se mohli Dana trochu bát. Oni mě neviděli ani v Evitě a teď poprvé se chystají na Funny Girl,“ svěřila se Monika s tím, že kluci mají rozhodně rádi divadelní prostředí. „Myslím, že v nich něco je a v divadle by klidně i bydleli, ale myslím si, že kdyby teď začali hrát, tak pak se jim to třeba nevyvede a byli by smutní,“ svěřila se zpěvačka s tím, že to nechává budoucnosti.

I tak mají synové Matouš a Tadeáš nabitý program. Milují totiž sport. „Občas jsem spíš logistik. Je to někdy masakr, ale mám skvělou rodinu, která mi pomůže. Těch kroužků mají šíleně. Když něco chtějí, tak se jim to snažím splnit, takže chodí na fotbal, na tenis, na cyklisťák, s tátou chodí ještě na hokej, mají toho opravdu strašně, ale není tam prostor na zpívání a hraní. Ale máme doma bicí a dělají si kapelu a to nikdo moc nechce slyšet, to je peklo v řetězech,“ dodala vtipně Monika na tiskovce k tour muzikálu Dracula.

Další články

Načítám