Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šansoniérka Renta Drössler oslavila loni v září kulatiny. Na svůj věk zpěvačka ale rozhodně nevypadá. Energická blondýnka sice příliš neexperimentuje a roky si udržuje stejný střih a barvu vlasů, zkrášlování se ale nebrání. Za jejím mladistvým věkem stojí rovněž spokojené manželství.

„Obklopuji se fajn lidmi, vdala jsem se za strašně fajn člověka, což si myslím, že je v životě hodně důležité,“ svěřila se Super.cz zpěvačka s tím, že je také neustále v pohybu. „Myslím, že to je důležité – mít radost ze života a být vděčný za všechno hezké,“ řekla nám zpěvačka, která se objeví v koncertní verzi muzikálu Dracula, jenž bude příští rok slavit 30 let. A právě před 30 lety Renata ve své roli začínala.

O svůj vzhled šansoniérka dbá, je toho názoru, že ženy v jejím věku by se nejrůznějším úpravám a estetické medicíně, pokud jim to dodá sebevědomí, neměly bránit. „Myslím si, že je dobře dbát o sebe v mém věku. Ve třiceti to je takové jít s kanónem na zajíce. Ale myslím si, že když přijde určitý věk a žena cítí, že to není ono, tak ať si udělá, na co má. Pokud chce mít ze sebe dobrý pocit… Ale ať to nedělá kvůli jiným,“ prozradila nám na tiskovce koncertního turné.

Renata s v Draculovi objeví ve stejné roli Nymfy, kterou hraje už roky. Bez problémů si troufne i na taneční kreace. „Já myslím, že jo, až na tu levou kyčel, pohybově je člověk pořád v pohodě. Já mám dceru, které je 22 let, já nemůžu stárnou, aby neříkala, že má doma babičku. Navíc jsem si nechala udělat nové oči a vidím i publikum, už tam nevidím hmotu. A mám jistotu na scéně a neztrácím rovnováhu, to se nezdá; když je člověk bez brýlí a blbě vidí, tak to není příjemné,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám