Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V průběhu sobotního večera bylo v Brně opravdu dusno. Na Ples jako Brno dorazila i Nela Slováková (34), která kvůli galavečeru přiletěla z Bali. Jelikož se pyšní dokonalým opálením, neobtěžovala si vzít ani spodní prádlo.

V průsvitné róbě v hodnotě kolem sta tisíc korun od Zuzany Lešák Černé si tak lidé mohli vše hezky prohlédnout. Dle slov podnikatelky ale bylo její tělo dostatečně společensky zahalené. „Já mám každý rok pocit, že jsem relativně zahalená a podle mě vůbec nic nevidíte,“ usmívala se šibalsky během rozhovoru pro Super.cz.

„Podle mě ladí zelená barva s oranžovou barvou, jakožto moje kabelka a boty. Já miluji barevné kombinace. Zelená ladí perfektně, a ještě ke všemu to opálení, radost pohledět,“ musela se Nela pochválit.

Šaty doplnila šperky, které přesahovaly hodnotu několik milionů korun. Zmíněná kabelka a boty vyšly také na dalších sto tisíc.

Jak bylo řečeno, podnikatelka na ples přilétla z Bali, kde si opět dopřávala velkého luxusu. „Kdo mě sleduje, tak ví, že jsem si ho užila velmi důkladně. Když jsem na dovolené, tak absolutně nešetřím a snažím se si ji užít se vším všudy,“ dodala Nela Slováková.

Reklama

Další články

Načítám