Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na internetu se objevilo staré video, na němž letošní finalistka Miss Czech Republic a populární influencerka, kterou jen na Instagramu sleduje přes dvě stě tisíc lidí, Veronica Biasiol, hejtuje soutěže krásy. Mimo jiné na něm říká, že by se nikdy do soutěže Miss nepřihlásila.

„Vy dovolíte někomu, aby minimálně rok rozhodoval o vašem osudu na základě jednoho večera a rozhodnutí poroty, která se skládá ze sponzorů této akce? A potom se necháte soudit, jestli jste dostatečně krásná na to, abyste měla na hlavě plastovou korunu?!“ drsně hodnotila Biasiol soutěže krásy.

Video aktuálně koluje po sociálních sítích. Co na to říká Veronica, která je momentálně ve finále Miss Czech Republic? „Video je staré šest let. Bylo mi devatenáct. Já myslím, že je zcela normální, že se mladá holka vyvíjí a mění názor,“ řekla Super.cz nyní pětadvacetiletá Veronica.

„A nyní, zcela upřímně, jsem opravdu ráda, že tu jsem. Dává mi to spoustu zkušeností, zážitků. A nebudu se omlouvat, co jsem řekla ještě jako náctiletá,“ dodala influencerka.

Reklama

Další články

Načítám