Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká modelka Chanel Iman (32), která se v létě 2021 rozešla se svým manželem a známým hráčem amerického fotbalu Sterlingem Shepardem, zalovila ve stejných vodách a už téměř rok tvoří pár s urostlým obráncem týmu New England Patriots Davonem Godchauxem, s nímž si momentálně užívá dovolenou v Miami.

Zatímco Chanel předvedla své modelkovské křivky v roztomilých monokinách, její o čtyři roky mladší partner zamířil do oceánu v šortkách a tričku. Není pochyb, že vedle Davona se rodačka z Atlanty cítí v bezpečí, s jeho výškou 191 centimetrů a 141 kily váhy si na něj jen tak někdo netroufne. Svou krásku, která v minulosti patřila mezi andílky Victoria’s Secret, si také náležitě hlídal...

Jak už bylo řečeno, Iman nevyšlo manželství se Shepardem, jejich rozvod byl završen loni. Bývalý pár spolu má dvě dcery – čtyřletou Cali Clay a o rok mladší Cassie Snow. Modelka má za sebou ale rovněž vztah se současným partnerem Rihanny ASAP Rockym, rapperem Tygou a v letech 2010 – 2011 dokonce randila s ex Kim Kardashian Kanyem Westem, jenž si říká Ye.

Reklama

Další články

Načítám