Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve středu proběhla premiéra filmu Jak přežít svého muže. Snímek na motivy knihy Jany Bernáškové, která si zahrála i hlavní roli, si nenechalo ujít mnoho známých tváří.

Právě zmíněná herečka a spisovatelka vsadila na ženský půvab a své křivky odhalila v průhledných šatech. V těch navíc perfektně vynikly její dlouhé štíhlé nožky. Její manžel Rudolf Merkner, který snímek režíroval, vsadil na smoking a pár tak vypadal jak ze žurnálu. Na průsvitné šaty vsadila i Janina půvabná dcera Justýna.

Marek Němec, který ztvárnil ve filmu hlavní mužskou roli, vsadil především na pohodlí. V košili a vestičce byl podle přítomných dam za fešáka a navíc se cítil komfortně.

Výběrem svého outfitu překvapila Ivana Jirešová, která se na film přišla podívat v tmavých džínech a koženkové bundě a působilo to, že jde spíš posedět s přáteli na pivo než na slavností premiéru, na jejíž pozvánce byl určen dress code Creative Black Tie.

Jak si s výběrem večerní róby poradili ostatní herci a známé tváře, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám