Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iva Pazderková byla ještě nedávno šťastná po boku tureckého přítele, za kterým pravidelně cestovala, protože on do Evropy nemohl kvůli vízu. V posledních týdnech ale už o Bertugovi nemluví a vymazala společné fotky z Instagramu.

My se s Ivou potkali na premiéře filmu Jak přežít svého muže, a tak jsme jí položili otázku z názvu filmu. „Jakkoli. A jak vidíte, přežila jsem jich mnoho. Stále jsem tady, bohu díky. Nejdůležitější je si uvědomit, jak moc velkou sílu mám, abych přežila sama sebe, a potom můžu přežít jakéhokoli partnera po svém boku,“ řekla Iva Super.cz.

Nutno podotknout, že oblíbená herečka a komička na sebe na červeném koberci strhla veškerou pozornost, protože na galavečer zvolila oslnivě zářivé šaty. „Ano, princip disko koule se mi už léty osvědčil,“ smála se.

A jak se Iva Pazderková aktuálně má? „Stále řeším nějaké nemoci. Tento rok byl na tohle neuvěřitelný, tak se těším na 2024, že už třeba budu zdravá. Jinak se mám dobře, mám strašně moc práce a jsem spokojená,“ uzavřela náš rozhovor.

Reklama

Další články

Načítám