Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a spisovatelka Jana Bernášková má za sebou velmi emotivní večer. Proběhla totiž slavnostní premiéra filmu Jak přežít svého muže, který vznikl na motivy její knížky, a ve snímku hraje hlavní roli.

Během našeho rozhovoru byla ale připravena na otázku, o které byla přesvědčena, že přijde jako první. „Hlavně se mě na to neptejte, jak ho přežít. Já to nevím,“ smála se Jana, které vynesla na červený koberec fialové šaty, které byly průsvitné a odhalovaly hereččinu štíhlou postavu.

A jak reagovala na náš tip, že je dobré umět partnerovi naslouchat? „To se tak říká, člověk to i zkouší, ale ve výsledku to úplně nefunguje. Člověk naslouchá a naslouchá a pak mu to začne lézt na nervy a potřebujete to řešit dál,“ smála se během rozhovoru pro Super.cz.

Sama je maminkou dvou dětí a se svým manželem je už pěknou řádku let. „Já si myslím, že je tam důležitá hlavně tolerance. Brát toho člověka takového, jaký je. Zároveň ho podněcovat k drobným změnám, k rozvoji. My jsme s manželem spolu 13 let a pořád je to o toleranci. On mě musí mít rád, protože to se mnou není jednoduché a s ním to taky není jednoduché. To si pojďme říct narovinu,“ dodala Jana Bernášková.

Reklama

Další články

Načítám