Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už v sobotu se naplno rozjede 12. ročník populární taneční show StarDance. Na tanečním parketu rozvlní své boky další celebrity a profesionální tanečníci.

První ročník StarDance startoval před dlouhými sedmnácti lety, tehdy zvítězil zpěvák a herec Roman Vojtek (52) s tanečnicí Kristýnou Coufalovou. Šanci uspět ve StarDance ale zdaleka nemají jen umělci. Pátou řadu ostatně vyhrála bývalá atletka Kateřina Baďurová, kterou po parketu proháněl Jan Onder. A hned druhou řadu v roce 2007 vyhrál akrobatický lyžař Aleš Valenta. Toho do tajů tance zasvětila Iva Langerová.

Letošní účastníci StarDance z řad sportovců tak určitě nejsou bez šance. Napodobí je snowboardistka Eva Adamczyková (30) nebo vodní slalomář Vavřinec Hradilek (37)? Mezi vítězi StarDance ale i tak převažují herci a herečky.

Titul krále tanečního parketu si odnesli herci Jan Cina (36), Jiří Dvořák (57), Pavel Kříž a nejmladší vítěz StarDance Zdeněk Piškula (25). Z hereček pak parketu vládly Marie Doležalová (37), Dana Batulková (66), Anna Polívková (45) a Veronika Khek Kubařová (36). Jak už to tak bývá, občas mezi vítězi vzplane i láska.

Dvě děti už spolu vychovávají Marie Doležalová a její tanečník Marek Zelinka, nějaký pátek to spolu táhli i Anna Polívková a Michal Kurtiš. Všechny vítěze StarDance si připomeňte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám