Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a modelka Iva Kubelková (46) si náročné tréninky StarDance zpestřuje po svém. S tanečním partnerem Martinem Prágrem se ve chvilkách volna pouštějí do natáčení vtipných videí, kterými baví internet a skvěle se jim to daří.

Vedle svých hvězdných kolegů z letošního ročníku StarDance se Ivě na natáčení povedlo přemluvit další hvězdu, ta ale spíš než na tanečním parketu válí na ledě. „Už mi z toho tančení asi trochu hrabe aneb máme pro vás s Martinem další StarDance tréninkové video, tentokrát trochu z jiného soudku a o jednom rytíři z Kladna,“ svěřila se Kubelková.

Ta k natáčení přemluvila Jaromíra Jágra (52). Vtipná scénka postavená na záměně jména jejího tanečního partnera s příjmením hokejové legendy končí na ledě, kde se Iva s Jaromírem pustí do tanečních kreací. Videem dvojice pobavila tisíce fanoušků. „To chápu. Já si taky představuji, že tancuji se Zázvorkovou,“ napsal Kubelkové Marek Adamczyk, který se v letošním ročníku StarDance objeví po boku Lenky Nory Návorkové.

Tanečním párům zbývá do prvního přímého přenosu StarDance už jen pár dní. Rostoucí nervozita tak s humorem, který Kubelkové a Prágrovi nechybí, rozhodně trochu opadne. Iva Kubelková už v sobotu rozvlní své tělo ve dvanácté řadě soutěže.

„Intenzita tréninků je náročná,“ řekla Super.cz modelka, která už má i jinou konfekční velikost. „Tak doufám, že se to zastaví a tělo řekne dost. Ale říkám si, že si vytvořím kondičku, která vydrží aspoň přes Vánoce,“ prozradila nám moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám