Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pouhý měsíc mají před sebou taneční páry letošního StarDance do prvního přímého přenosu. Dosud se všech deset soutěžících potkávalo na zkušebnách pouze v elasťákách a sportovním oděvu. Co je za pár týdnů čeká, si nyní konečně vyzkoušeli a hodili se do gala. Nutno říct, že ve společenských modelech prokoukli opravdu všichni.

Letošní ročník StarDance bude oblékat kostýmní výtvarník Roman Šolc. A jelikož dvanáctá řada soutěže proběhne ve znamení hvězd, i na tiskové konferenci to jen zářilo. Muži měli obleky poseté třpytivými kameny a dámy zase nadýchané róby s flitry. Herecké řemeslo bude v letošním ročníku reprezentovat Ivana Chýlková (60) a její kolegové Marek Adamczyk (36) a David Prachař (65) nebo nejmladší letošní soutěžící Darija Pavlovičová.

Za hudebníky se na parketu objeví zpěvák a herec Richard Krajčo (46) a vítězka SuperStar a úspěšná hudebnice Tereza Mašková (28). Sportovce letos zastoupí snowboardistka Eva Adamczyková (30) a kajakář Vavřinec Hradilek (37). Proti nim se postaví modelka a moderátorka Iva Kubelková (46) a desítku soutěžících uzavírá porotce show Peče celá země a populární cukrář Josef Maršálek (42).

Hvězdy letošního StarDance se na parketu utkají v průběhu deseti tematických večerů, které startují 14. října a končí 16. prosince, kdy nebude chybět ani jubilejní stá epizoda nebo charitativní díl. Pořadem jako již tradičně provedou Tereza Kostková a Marek Eben. A v porotě usednou ostřílené tváře soutěže, kterými jsou Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler a Richard Genzer. Jak to letošním soutěžím slušelo na tiskové konferenci, se podívejte v naší galerii. Komu budete posílat hlasy letos?

Který pár letošního ročníku StarDance je vám nejsympatičtější?
Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková
5,7 %
Eva Adamczyková a Jakub Mazůch
9,1 %
Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková
3,9 %
Ivana Chýlková a Jan Tománek
34,9 %
Richard Krajčo a Dominika Rošková
9,2 %
Iva Kubelková a Martin Prágr
18,8 %
Josef Maršálek a Adriana Mašková
5,4 %
Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti
4 %
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička
4,9 %
David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná
4,1 %
Celkem hlasovalo 35759 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám