Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) si umí užívat. Naposledy chytala bronz na exotických Maledivách, kde to vypadalo jako na promenádě v plavkách. Simona potěšila všechny své fanoušky nejrůznějšími modely bikin, ve kterých perfektně vynikla její svůdná postava.

Krainová se ostatně stále udržuje ve formě a padesátku byste jí rozhodně nehádali. V plavkách vystavila na odiv nejen svůj pevný zadeček, ale i vnady, které se jí z neonových bikin draly ven. Nic ale samozřejmě nemá zadarmo.

„Vše je jen o tom, co dokážeme obětovat, absolvovat, pracovat na sobě, obklopovat se správnými lidmi, milovat to, co děláme, obklopovat se láskou a rozdávat ji. V tomto stadiu jsme na startovní čáře k úspěchu, a kdo říká, že to nejde třeba jen se základkou, mi může políbit… Nikdy se nevzdávejte svých snů,“ rýpla si do nepřejících lidí Krainová, jež neváhá využit i svůj jadrný slovník.

Nyní už má Simona pohádkový pobyt na Maledivách za sebou. „Tak čau, moje milované Maledivy, je čas zvednout kotvy a letět dál,“ naznačila, že s cestováním její rodinka rozhodně nekončí.

Související témata:
Po padesátce

Reklama

Další články

Načítám