Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) dál své fanoušky zásobuje pozdravy z exotické dovolené, kam vyrazila i se svou rodinou za odpočinkem a načerpáním energie.

„Jedeme hlavně kvůli klukům, protože je to oblíbená destinace Bruna, se kterým tam budeme chytat rybičky. Ale Max to tam má taky rád. Rozhodli jsme se, že si to dáme před Vánoci a unikneme tomu chaosu,“ svěřila se Simona nedávno Super.cz s tím, že na Maledivách budou dva týdny.

Česká topmodelka sdílela nejen své skvostné tělo v bikinách, ale také nás nechala nahlédnout, jak to vypadá v luxusním rezortu, ve kterém je ubytovaná. Nachází se na přírodním ostrově Thilamaafushi obklopeném modrými lagunami.

Simona bydlí s rodinou v jedné ze stovky vilek, ve které si mohou užívat nejen dechberoucí výhled na Indický oceán rovnou z postele nebo z vany, ale také soukromý bazén. O zábavu mají postaráno i synové, kteří se mohou věnovat potápění nebo poznávání okolí a mořských živočichů. Ceny ubytování se liší dle dalších požadavků, avšak pár se dvěma dětmi za takovou pohádkovou dovolenou v hlavní sezoně zaplatí klidně i přes 300 tisíc korun za sedm nocí.

Reklama

Další články

Načítám