Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Článek na Super.cz, v němž si bývalý model Robert Paulat (44), přezdívaný Český Ken, postěžoval na bezpečnostní situaci v Dominikánské republice, kde si koupil luxusní dům, vzbudil velké ohlasy. To, co nám vyprávěl, zaznamenala i modelka Simona Krainová (51), která v karibské zemi tráví s rodinou vždy několik zimních měsíců a v plánu to má i tuto zimu.

Když jsme při našem setkání nakousli toto téma, nebyla úplně šťastná, i když nechtěla Robertova slova zpochybňovat. „Já mluvila s místní komunitou, pán, který mu půjčoval auto, v něm měl i kameru, takže mají kamerový záznam té nešťastné nehody. Ale já u toho nebyla, takže nevím, kdo mluví pravdu,“ řekla nám Simona, která se nechce stavět ani na jednu stranu.

To jsme po ní ale ani nechtěli. Spíš nás zajímal její pohled na bezpečnost v zemi, kde prý fungují i gangy, které unášejí evropské děti. „Tomu se musím smát a dál bych to nekomentovala, protože s Robertem jsme, doufám, přátelé. Je mi to celé líto, ale já se opravdu s ničím takovým nesetkala. Bezpečnost jsem si ověřila protože moje děti tam budou nějakou dobu žít a chodit i do školy,“ vysvětlovala.

„Je tam spousta rodin z Česka, Slovenska i z Ameriky a nikdo se s ničím takovým nesetkal. Možná měl fakt smůlu. Ale o ničem nevím a nějakou dobu jsme tam taky byli. Takže žádné obavy nemám,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám