Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při pohledu z okna by přicházející vánoční atmosféra dýchla snad na každého. Před první adventní nedělí se do výzdoby a zdobení stromečku pustil i Milan Peroutka (34). A letos to rozhodně nepodcenil. Vedle stromku v bytě má i obří dekoraci na terase.

„Je zasněženého 2. prosince! To znamená, že už si sem můžu dát tohle album, aniž by si někdo klepal na čelo,“ svěřil se zpěvák, který se pochlubil snímky své vánoční výzdoby. S partnerem Dominikem se do zdobení bytu pustili už s předstihem. „Na Vánoce se už těšíme, takže jsme se pustili do výzdoby už před prvním adventem. V neděli mě totiž čeká vánoční koncert s kapelou v Občanské plovárně. Do toho jsem přiletěl z Nepálu, kde jsem byl s charitativní organizací, kterou dlouhodobě podporuji, a čekal na mě všude sníh. Tak snad se ho dočkáme i na konci měsíce,“ řekl Super.cz Peroutka.

S výzdobou se Milan letos rozhodně nedržel při zemi. Zpěvák nepatří k lidem, kteří by vánoční čas ignorovali. S partnerem nazdobili obří strom na terase a zabrat jim určitě dalo nejen jeho dekorování, ale i samotný převoz. Zatímco venkovní stromek ladili do fialova, ten uvnitř bytu mají spíše do červena. Ozdobené mají i schodiště v bytě, kde nechybí klasické vánoční mašle. „Máte to s Domčou krásně vyzdobené. A ten stromeček doma je kouzelný,“ napsala zpěvákovi k fotkám jedna z fanynek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám