Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a podnikatelka Dominika Mesarošová (38) se v minulosti svlékla pro český i slovenský Playboy. Kdyby přišla mamince šestiletého syna Eliána nabídka znovu, kývla by na ni.

„Vzala bych to. Proč ne?! Posunout to tak, že i ženský před čtyřicítkou se nemusí bát to rozjet. Příklad toho je Simona Krainová, já tomu fandím. Stáří vpřed, všude vidím její odhalené fotky, líbí se mi to,“ řekla Super.cz Mesarošová.

Dominika neřeší, že už je maminkou. Na postavě stále pracuje, proto by se odhalených fotek nebála.

„Ty fotky budou vždycky vidět, jednou je syn uvidí, bohužel nebo bohudík. Bude třeba na mě i pyšný. Je to prestiž a není to sprosté, fotky jsou decentní. Třeba ale nic takového nenastane a nabídka nepřijde,“ krčí rameny.

Udržet postavu ve formě je prý náročné. „Je to dřina. Je vidět, že metabolismus se zpomaluje. Musím víc makat, jsem na sebe hodně přísná. Po porodu jsem dostala zabrat, dvacet kilo nahoře byl masakr, tak musím dřít,“ dodala Mesarošová.

Reklama

Další články

Načítám