Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Marek Ztracený (39) stále vstřebává životní zážitek, na který nikdy nezapomene. Třikrát vyprodal pražský Eden a předvedl fantastickou show. Koncerty si užívala i jeho celá rodina. Před zraky tisíců fanoušků vystoupil dvanáctiletý syn Marek. Nyní se Zlatý slavík pochlubil další rodinnou fotkou. Vzdal hold svému tatínkovi a mamince.

„Ukázat pyšnému tátovi, který tě naučil první akordy na kytaru pódium v Edenu, kde máš zrovna tři vyprodané koncerty… k nezaplacení,“ napsal Marek k fotkám, které dojaly fanoušky.

Právě tatínek se postaral o první hudební vystupování dnes již legendárního zpěváka. „Rád vzpomínám, jak jsme spolu hráli Slepičku kropenatou a Nedvědy v hospodě na Rudě, když mi bylo asi 7 let. To byla škola! A zdravím maminku, která nám to trpěla.“

Marek Ztracený si sice po třech našlapaných koncertech dává hudební pauzu, čekání fanouškům zkrátí ale jeho nové album Originál, které vyšlo v minulých dnech. Jako první si ho mohli zakoupit návštěvníci koncertů v Edenu, už je ale k dostání jak ve fyzické podobě v obchodech, tak i v té digitální.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám