Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Marek Ztracený (39) ukázal fotky z veselky s dnes již manželkou Marcelou. Tu si vzal v přísném utajení, doposud kromě nejbližších nikdo netušil, kdy svatba proběhla. Video záběry z veselky Marek ukázal v sobotu svým fanouškům na koncertě v pražském Edenu.

Nyní o svatbě poprvé promluvil. "Dnes je to 14 let od našeho prvního setkání a taky 40 dní od naší svatby," prozradil Ztracený. Svatba se konala v květnu na Šumavě, v místě, které má Marek nejradši. "Díky, paní Ztracená, že nosíš mé jméno," dodal zpěvák, který s Marcelou vychovává dvanáctiletého syna Marečka.

"Správné místo je tam, kde se člověk cítí doma. Takže na Šumavě. Ten moment je o nás, děsí mě, že by přede mnou někdo rozbíjel talíře, já to zametal, pak do toho někdo kopal. Pak bych tancoval a všichni by na nás koukali. To je v tu chvíli show pro lidi. My jsme se domluvili na tom, že si to chceme užít v malém, aby to bylo jenom o nás," prozradil Super.cz zpěvák.

Marcela si svatební šaty nechala ušít od návrhářky Sandry Mark, jejíž róby na velké akce vynáší v poslední době často. V galerii si prohlédnete také snubní prstýnky novomanželů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám