Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Největší show letošního roku a obrovský úspěch Marka Ztraceného (39) v pražském Edenu si užívala celá jeho rodina. A jeden z ní přímo na pódiu. Před zraky sta tisíc fanoušků vystoupil Markův dvanáctiletý syn Marek.

Bez jakékoli nervozity, naprosto suverénně zasedl za bicí a fantasticky odbubnoval celou píseň s názvem O Pravdě. Marek má dlouhé vlasy na ramena, ty doplnil stylově čelenkou a na sobě měl džínovou bundu, pomalovanou stejně, jako nosí jeho otec.

Je jasné, jak moc musel být Marek na svého syna pyšný. Právě kvůli němu si dává dlouhou pauzu a na čas odchází z hudební scény.

"Uvědomil jsem si, že mám doma dvanáctiletýho kluka a zbývají mi možná dva tři roky jeho dětskýho života, kdy mě ještě bude chtít a potřebovat, než vyrazí do světa za ženskýma. Já si uvědomuju, že tohle nejde vrátit, a jednou bych toho litoval. Koncertovat můžu, i když mi bude 60, ale tohle už se nevrátí, a kdybych u toho nebyl, mrzelo by mě to. A já se chci s vámi domluvit, jestli byste na nás počkali a nezapomněli na nás. Až se vrátíme, budou se dít velký věci. Díky, že mě chápete," řekl na posledním koncertě na dlouhou dobu Ztracený.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám